Signeröds Hundcenter

Nose Works Kurs

Läger Susanne Lindberg 2021 

Susanne kommer från Skellefteå och driver Rackarungarnas Hundskola. Tävlar aktivt NW 2 och 3 med sina hundar 

Titta gärna in på hennes hemsida där hon delar med sig av massor med tips och webutbildningar:Rackarungarnas Hundskola

Susanne har skrivit tre böcker om Nosework 

2019 samt 2020 hade vi oerhört uppskattade läger med Susanne på Signeröds Hundcenter och är så glada över att få bjuda hit henne igen

Lägren plats för lägret är Uddevalla . Platserna kan variera. Signeröds Hundcenter, Lane Loge och Uddevalla Hyvleri är dom ställe som kommer att bli aktuella. Boende finns på Lane Loge. 

Vi kommer att dela gruppen i olika smågrupper där jag, Elisabeth Ekland, kommer att kunna ta vissa moment som Susanne har planerat .

Vi kommer därför att kunna ha stationer med blindsök där ni då får feedback av mig. 

Pris för lägren : 

Med Hund : 3250 kr 

Åhörarplats : 1500 kr 

Anmälan kommer att vara bindade .

PM kommer att skickas ut i april . När lägren är fulla sätter vi upp reserver och kommer isåfall att meddela om ni hamnar på reservplats . 

 

Läger 1 för Susanne : 26-27 Juli 2021

Detta läger riktar sig till dig som  är i nivån Klass 1 och kanske på väg till 2:an. Hunden måste kunna doften för att ha behålling av kursen . Antingen godkänt doftprov euklayptus eller annan  erfarenhet .

Vi gör ett avsteg från tvång på doftprov iår, då det det inte gått att göra doftprov på länge. Men det är av yttersta vikt för hunden att den förstår uppgiften och vilken doft den ska leta efter för att man ska få ut mesta möjliga av lägret. 

Max 10 ekipage med hund.

Åhörarplats finns  . 

Läger 2 : 28-29 Juli 2021 FULLT !

Här är du som är i nivån NW 2 mot NW3 välkommen. Måldoften kommer dock att vara eukalyptus och lagerblad. Max 10 ekipage med hund .

Åhörarplats finns

Visar det sig att flest är intresserade av läger 2 kommer vi kanske att behöva anpassa oss och jämna ut svårighetsgraden på läger 1 så att alla som vill får plats  . Anmäl på länken nedan 

 

Anmälan läger Susanne Lindberg 2021